وب سایت افق نور

تلاش وب سایت افق نور ، ترویج فرهنگ بسیج است

وب سایت افق نور

تلاش وب سایت افق نور ، ترویج فرهنگ بسیج است

وب سایت افق نور

پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.امام خمینی(ره)
ایمیل: websiteofoghenoor@yahoo.com
جیمیل: websiteofoghenoor@gmail.com
کانال روبیکا:https://rubika.ir/ofoghenoor1

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
نویسندگان

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

جنگ نرم

Video Games

بازی های رایانه ای ویدئویی

اسلام هراسی  lslamophobia

مقدمه

پس از جنگ جهانی دوم و تقسیم جهان به دو قطب شرق(به رهبری شوروی سابق) و قطب غرب(به رهبری آمریکا). رقابت و نبرد میان دو تفکر لیبرال دموکراسی غربی و سوسیالیسم و کمونیسم شرقی شروع شد و در نهایت به فروپاشی شوروی انجامید و می رفت که به قول فوکویا – استراتژیست آمریکایی – پایان تاریخ با اندیشه ی لیبرال دموکراسی شکل بگیرد که جهان شاهد ظهور پدیده ای به نام اسلام ناب محمدی(ص) به رهبری حضرت روح ا... (ره) در ایران اسلامی شیعی شد.

برای نابود کردن این تفکر جدید روشهای بسیاری از جمله اسلام هراسی و شیعه هراسی را در پیش گرفتند و با بمباران رسانه ای و با استفاده از ابزارهایی همچون فیلم، سریال، انیمیشن و خصوصاً بازی های رایانه ای سعی در تخریب چهره ی اسلام و القای اینکه اسلام و شیعه دین خشونت و ترور هستند و با این کار مردم دنیا را دچار وحشت از این ایین مقدس نمایند و از موج گرایش به اسلام و شیعه در جهان جلوگیری نمایند.

ندای وظیفه Call of Duty4          

جـنـگ نـویـن      Modern Warfare

بازی:

داستان بازی زمانی روایت می شود که عربستان سعودی پس از یک انقلاب عظیم به حکومت پادشاه پایان بخشیده و دولت و حکومتی ضد آمریکایی را تأسیس می نماید. در این مشخص می شود که رئیس جمهور جدید: یاسر الفلانی، یکی از سرکردگان غرب بوده و رهبران این انقلاب او را اعدام می نمایند(خالد الاسد طی یک سخنرانی او را مانند پادشاهی قبلی دانسته و لذا او را اعدام می نمایند)

خالد الاسد در خاورمیانه و هم پیمان روسی اش یعنی عمران زاخائف که یک مبارز مسلمان است. یک جبهه ی ضد استکباری تشکیل می دهند. در بازی بیان می کند که زاخائف و خالد الاسد – که سخنرانی هایش بی شباهت با سید حسن نصرالله!! نیست – موشکهای مجهز به کلاهکهای اتمی هستند و آنها را به طرف آمریکا نشانه رفته و شلیک می کنند و حدود 40 میلیون نفر کشته می شوند!!.

کاربر باید در نقش یک سرباز آمریکایی وارد منطقه ی آذربایجان و روسیه شده و با همکاری دولت فعلی، با زاخائف به مبارزه پرداخته و از سر برآوردن شوروی سابق جلوگیری نماید. همچنین وارد عراق و دیگر کشورهای خاورمیانه می شود تا از به وجود آمدن این اتحاد خطرناک!! ضد استکباری جلوگیری نماید و خالد الاسد را هم بکشد.

به نقش ایران در این بازی بصورت غیر مستقیم اشاره شده و در نقشه های ماهواره ای مرکزیت را ایران نشان داده و همچنین پرچم جدید عربستان را که شبیه پرچم ایران طراحی شده است را نمایش می دهد.

نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم

  • خطرناک بودن انقلابی که از پی حکومت پادشاهی عربستان سعودی می اید
  • نقش ایران به عنوان الهام بخش جنبشهای ضد آمریکایی و خطر این جنبشهای برای امنیت مردم آمریکا و جهان
  • مظلوم نمایی آمریکا به عنوان کشوری که همیشه جهت تهدیدها و حملات تروریستی می باشد
  • القای غیر مستقیم منفی بودن شوروی کمونیست و شباهت جنبشهای اسلامی و انقلابی به آن و خطر دوباره شکل گیری آن
  • محق جلوه دادن آمریکا برای ورود به خاورمیانه و انجام عملیاتهای نظامی برای دفع چنین انقلابها و حملات خطرناک تروریستی

سوالات:

  • براستی کسیکه از عربستان قیام ضد استکباری را شروع خواهد کرد چه کسی می تواند باشد؟ چرا کاربر را از هم اکنون به دنبال راه چاره ای برای از بین بردن او و دفع خطرش وا می دارد؟
  • چرا اسلام را مساوی خشونت و ترور و قتل عام مردم بیگناه جلوه می دهند؟ مگر نه این استکه تنها استفاده کننده ی بمب اتمی در جهان خود امریکا بوده است؟
  • آیا شباهت پرچم جدید عربستان به ایران و نمایش غیر مستقیم ایران در بازی، نشانگر نقش ایران در تحولات خاورمیانه و الهام بخش به چنین انقلاباتی می باشد؟
  • منبع:

    -معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه محمد رسول الله (ص)

    -موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع)

    -مرکز نقد و بررسی بازیهای رایانه ای

    -جبهه فرهنگی نایبین شهدا

ofoghenoor.ir

جنگ نرم

Video Games

بازی های رایانه ای ویدئویی

 آخر الزمان  Tne end of time

مقدمه

همواره فکر بشر مشغول این مطلب بوده است که آخر کار به کجا می انجامد و در نهایت چه بر سرشان می آید؟ آینده ی نگری در اندیشه ی غربی و عاقبت نگری در اندیشه ی دینی از ستونهای باورهایشان در طول تلریخ بوده است. آخرالزمان و منجی آخرالزمان از مهمترین موضوعات در تمامی آیینها و اندیشه های بشری است. منجی حقیقی در اسلام، مهدی موعود(عج) و در مسیحیت عیسی(ع) و در یهود ماشیح و در دین زرتشت سوشیانس و در هر یک از ادیان و مکاتب فردی را به عنوان منجی و زمانی را به عنوان پایان جهان رقم زده اند.

در چند سال اخیر هم موج آخرالزمان گرایی در غرب با کمک ابزارهای رسانه ای بوجود آمده است که در تاریخ 21 دسامبر سال 2012 جهان به پایان خود می رسد و برای اثبات این نظر خود به تقویمهای قوم مایا و پیشگویان نوستر آداموس و ... استناد می نمایند.

براستی چه اتفاقی قرار است در این تاریخ بیافتد؟ چرا در مورد سال 2000 هم چنین پیشگوییهایی وجود داشت ولی اتفاقی که گفتند رخ نداد بلکه حمله به کشورهای اسلامی از جمله عراق، افغانستان، لبنان، سوریه و ... در دستور کارشان قرار گرفت؟

جهان غرب تمام تلاش خود را می نماید تا آخر الزمانی جعلی را جایگزین حقیقت آن و منجی بر حقش نمایند تا افکار و باورهای انسانها را در راستای منافع خود مورد استفاده قرار دهند.

آیین قاتل Assassins Creed  

بازی:                                 

در این بازی نبرد میان دو گروه اساسین و تمپلرها (شوالیه های معبد) است که اساسین را انسانهایی فدایی و قاتل و مطیع محض رهبرشان نشان می دهد که برای رسیدن به هدفشان دست به هر کاری! می زنند.

تمپلرها بدنبال بدست آوردن قطعه بهشت عدن piece of eden هستند و اساسین در صدد حفظ آنها. شخصیت اصلی بازی به نام دزموند مایلز از طریق دستگاه Animus توسط شرکت Abstergo (که مدیرانش از گروه تمپلرها می باشند) به سال 1192 (دوران جنگ سوم صلیبی میان مسیحیان و مسلمانان در اورشلیم یا قدس) فرستاده می شود تا با استفاده از ذهنیات جدش به نام الطائربن لا احد! به مکان قطعات بهشت عدن دست یابند. اما او تسلیم نشده و با استفاده از Animus2 به سال 1459 میلادی رفته و در نقش جد دیگرش به نام اتزیو به کشتار تمپلرها می پردازد.

دزموند در ادامه ی بازی متوجه می شود که انسانها موجوداتی فضایی! ارتقا یافته اند تا به آنها کمک کرده تا به حیاتشان ادامه دهند.. راه ارتباط انسانها با ایشان و در واقع راه تسلط آنها بر انسانها!، قطعات یا همان سیبهای بهشت عدن piece of eden است که انسانها را از نزدیک شدن به آنها ممنوع کرده اند!. اینها همان موجوداتی هستند که انسانها را از نزدیک شدن به آنها ممنوع کرده اند!. اینها همان موجوداتی هستند که انسانهای نادان!! آنها را خدا، میترا، ژوپیتر و ... نامیده و به عبادتشان مشغول می شوند!.

بسیاری از انسانها از وجود این موجودات غافل شده و به جنگ و خونریزی می پردازند و طبیعت !! تصمیم می گیرد که نابودشان کند و لذا موجودات فضایی تصمیم به خروج از زمین به همراه انسانهای وفادار به خود می گیرند تا مابقی نابود شده و دوباره به زمین بهشتی خود باز گرداند!، اما دو نفر از انسانها که نیمه انسان و نیمه فضایی هستند و قدرت آن قطعات و گوی های بهشتی! اثری بر آنها ندارد؛ به نامهای آدم! و حوا! نافرمانی کرده و یکی از آن قطعات بهشتی را برداشته و برای نجات دیگران راهی می شوند و عده ای دیگر هم دست به چنین کاری می زنند. ولی همه دچار قهر طبیعت شده و از بین می روند (ظاهراً اشاره به داستان طوفان نوح(ع) دارد!!). موجودات فضایی دوباره ... به همراه انسانهای وفادارشان که با خود از زمین برده بودند. دیگر بار به زمین بازگشته و به دنبال قطعات گمشده ی بهشت عدن! می گردند تا انسانها دوباره از آنها سو استفاده نکنند! (البته دنبال تسلط دوباره بر انسانها هستند). اما درباره این مطلب اتفاق افتاده است و خشم طبیعت!! دوباره برانگیخته شده و تاریخ می رود که تکرار شود!. لذا لازم است که مابقی قطعات بهشتی را یافته تا این موجودات آنها را از بین برده و عالم نجات پیدا کند!.

تمپلرها (یا همان شوالیه های معبد سلیمان) بدنبال بدست آوردن قطعات گمشده ی بهشتی هستند تا با تحویل آنها به آن موجودات و رفتن از زمین، دچار خشم طبیعت نشوند و در عوض گروه اساسین که جای آن قطعات را می دانند(زیرا اولین اساسین آدم و حوا، می باشند). به دنبال حفظ آن قطعات برای خارج کردن انسانها از سلطه ی آنها بوده که منجر به ادامه ی جنگها و نابودی بشر خواهد شد.

مطابق کتاب مقدس مسیحیان مکان قطعات بهشت عدن، خاورمیانه یا تمام نقاط مهم دنیاست و طبق نقشه ای که در بازی از مکان آنها نشان می دهد؛ مکان چاههای نفت و معادن مهم جهان – از جمله جنوب ایران – می باشد.

در این بازی بسیار زیرکانه هم منکر خدا و ادیان آسمانی شده و هم مسبب نابودی بشر را ایران اسلامی شیعی جلوه داده و آنرا خطری جهانی نشان می دهد. زیرا گروه اساسین(حشاشین) همان شاخه ی نزاریه از فرقه ی اسماعیلیه می باشند که به رهبری حسن صباح تشکیل شد و مرکزیت آنها در ایران و در الموت قزوین بوده است. و از طرفی هم شوالیه های معبد سلیمان را نجات بخش بشر و طرفدار صلح نمایش می دهد.  

نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم

  • انکار ادیان آسمانی و خداوند متعال.
  • نشان دادن ایران شیعی به عنوان اولین گروه تروریستی و خطری بزرگ برای امنیت جهان.
  • القای آخر الزمانی جعلی مبنی بر خشم طبیعت و نجات بخشی موجودات فضایی
  • نشان دادن قطعات بهشت عدن (نقاط مهم جهان از جمله ذخایر انرژی) به عنوان ابزار نجات و سلطه.
  • تطهیر چهره ی شوالیه های معبد سلیمان به عنوان چهره هایی نجات بخش و شایسته ی حیات.

سوالات:

  • آیا بر فرض وجود موجودات فضایی!! می توان ادیان آسمانی و آفریننده ی جهان و همان موجودات فضایی!! را انکار کرد؟
  • اصرار بر تاریخ 21 دسامبر سال 2012 به عنوان پایان جهان برای چیست؟ چه اتفاقاتی از جانب تبلیغ کنندگان این تاریخ می خواهد به وجود بیاید؟ چه کسانی قرار است از زمین رفته و شاهد نابودی بقیه باشند؟
  • ممکن است که نشان دادن ایران شیعی به عنوان خطر جهانی زمینه ای برای رقم زدن اتفاقاتی علیه میهن عزیزمان در آن تاریخ باشد؟
  • چرا نقاط مهم و استراتژیک جهان به عنوان ابزار سلطه و نجات نمایش داده شده و کاربران را به این نتیجه می رساند که باید آنها را به تمپلرها لدهد تا جهان نجات پیدا کند و اساسین (ایران شیعی) نتواند با افکار خشونت آمیزشان موجبات نابودی بشر را فراهم نمایند؟
  • منبع:

    -معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه محمد رسول الله (ص)

    -موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع)

    -مرکز نقد و بررسی بازیهای رایانه ای

    -جبهه فرهنگی نایبین شهدا

ofoghenoor.ir

جنگ نرم

Video Games

بازی های رایانه ای ویدئویی

روش زندگی آمریکایی      American  

Lifestyle                                                                                

مقدمه

اگر غرب را بخواهیم به درختی تشبیه کنیم، ریشه اش اومانیسم (بشرگرایی؛ در مقابل خداگرایی) و تنه اش جامعه ی مدنی و میوه اش روش زندگی آمریکایی است. دوران فلسفه در غرب به پایان رسیده است و اکنون میوه ی تمدنشان؛ یعنی روش زندگی آمریکایی را ترویج می کنند.

با استفاده از ابزارهایی چون فیلم، سریال، انیمیشن و خصوصاً بازیهای رایانه ای، روش زندگی آمریکایی را در زمینه هایی چون: معماری، خوراک، پوشاک، زینت، آلات، روابط جنسی و ... ترویج کرده و فرهنگ و رفته رفته باورهایشان را به انسانها به خصوص جوانان و نوجوانان تزریق می نمایند.

سیمز    The sims

بازی :                                

از جمله مهمترین بازیهای که به ترویج روش زندگی آمریکا می پردازند، مجموعه بازیهای سیمز است.

در این بازی کاربر می توان تجربه ی مجازی زندگی روزمره از ابتدای تولد و طی دور انهای مختلف زندگی و در نهایت مرگ! را داشته باشد. انجام کارهای روزمره(خوردن، خوابیدن، حمام و دستشویی رفتن، سرکار رفتن، مدرسه یا دانشگاه رفتن، استراحت و ...) را براساس روش زندگی آمریکایی تجربه می نماید. رفتن با دعوت کردن به میهمانیها و پارتی های مختلف، چگونه یافتن دوستان همجنس و غیر هم جنس، داشتن روابط آزاد جنسی حتی با هم جنس خود و بسیاری نکات دیگر را در این بازی به کاربران بصورت غیر مستقیم القاء می نمایند و با توجه به مهارت بیشتر کاربران در بازی، موفقیتهای بیشتری در این زمینه ها نصیب آنان می گردد!!. از نکات جالب این بازی آنستکه کاربر را در این بازی به همه کار وادار می کند، ولی دین ، عبادت و ... هیچ نقشی در این بازی ندارد و حتی یکبار هم در طول بازی کاربر به عبادت مشغول نمی شود و کاربر را به این باور می رساند که روش زندگی آمریکایی، دین زمینی بشر امروز باید باشد!!.

در این بازی بر خلاف اینکه ادعا دارد کاربر می تواند بصورتی غیر مستقیم و زیرکانه چارچوبهای روش زندگی آمریکایی را به کاربر تحمیل کرده و او را به سمت انتخاب این روش سوی می دهد.

نکات مهم این بازی در فضای مجازی

  • ترویج روش زندگی آمریکایی
  • حذف دین در عرصه ی زندگی فردی و اجتماعی
  • القای فلسفه ی لسفر (یعنی بگذار هر چه می خواهد انجام دهد!!)
  • تبلیغ لذت گرایی و روابط آزاد جنسی
  • از بین بردن زشتی گناهان در ذهن کاربران

سوالات:

  • براستی بشر امروز آیا با رفتن به دام لذت گرایی به سعادت رسیده است؟
  • آیا روش زندگی خود را تاکنون بررسی کرده اید؟ چقدر از روش زندگی دینی آگاهی داشته و به آن عمل کرده اید؟
  • آیا توجه دارید که پیامهای غیر مستقیم این بازیها افکار و اخلاق و باورهای نوجوانان و جوانان را تغییر می دهد؟

     

    منبع:

    -معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه محمد رسول الله (ص)

    -موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع)

    -مرکز نقد و بررسی بازیهای رایانه ای

    -جبهه فرهنگی نایبین شهدا

ofoghenoor.ir

جنگ نرم

Video Games

بازی های رایانه ای ویدئویی

جادوگرایی  Magic

مقدمه

عصر امروز را به حق باید عصر بازگشت غرب به معنویت نامید. رجوع به عرفانهای کاذب، گسترش گرایش به خرافات و اساطیر کهن و ... نشانه ی میل فطری آنها به خداگرایی و عبادت او می باشد، اما در شناخت خدای حقیقی و راه صحیح عبادت و بندگی و زندگی پاک ناکام مانده شاید بهتر باشد بگوییم ناکامشان گذاشته اند!.

فراماسونرها و کابالائیستها به شدت به ترویج خرافات و جادوگری و ... دامن می زنند تا به سلاح فیلم، سریال، انیمیشن و بازی رایانه ای بتوانند ذهن مردم به خصوص نوجوانان و جوانان را از میل به سوی غیب حقیقی و خدا متعال و معنویت صحیح، منحرف نمایند.

پرواضح است که امیال انسان را نمی شود از میان برد بلکه با تغییر دادن جهت آن براحتی می توان میل مقدس فطری انسانها را به سوی غیب حقیقی و خدا متعال و معنویت صحیح، منحرف نمایند.

پرواضح است که امیال انسان را نمی شود از میان برد بلکه با تغییر دادن جهت آن براحتی می توان میل مقدس فطری انسانها را به سوی باطل گرایش می دهند. بحث جادو و جادوگری از زمان مصر باستان و به خصوص عصر رنسانس به بعد، توسط پیروان مکتب کابالا در جهان ترویج گردید تا جائیکه جادوگران در درباره تمامی امپراطوران جایگاه والایی پیدا کردند.

به فرموده ی قرآن کریم؛ یاد دادن، یادگیری و استفاده ی از جادو کفر و گناه کبیره است و سزای جادوگران را قتل می داند و در همه ی ادیان الهی هم همینطور بوده . ولی کابالائیستها با نفوذ در یهود و تحریف این آیین، راه ترویج آنرا برای خود باز نمود تا جائیکه حضرت سلیمان(ع) را نه تنها پیامبر ندانسته بلکه او را جادوگری بزرگ و یک پادشاه می دانند!!.

حال کسیکه عاشق جادوگری است، به چه چیز فرا می خواند و در مقابل چه کسی جبهه می گیرد.

 

هری پاتر Harry potter

بازی:                                                                                                 

مطابق بررسی کلیسای واتیکان و تحقیق بسیاری از صاحب نظران، شیوع فراوان موج شیطان پرستی و جادوگرایی در جهان بوسیله ی هری پاتر و داستانها و فیلمها و بازیهایش بوده است.

هری پاتر شخصیتی است دارای چهره ی جذلب و مظلوم! و زیرک که در دل همه ی نوجوانان و جوانان برای خود جا باز می کند، در این مجموعه بازیها القاء می شود که فقط انسانهای جادوگر و فرزندانشان انسان حقیقی بوده و مابقی انسانها نادان و عقب مانده اند.

سری بازیهای هری پاتر، صحنه ی درگیری هری با موجودی به نام ولد مورت است که نباید کسی نام او را بر زبان جاری کند!!.

هری بدلیل اینکه در خانواده ی خاله اش(تنها خانواده ی غیر جادوگر این مجموعه) که بسیار غیر استاندارد و بد اخلاق هستند بزرگ شده و در اصل از نسل والدینی جادوگر است و لذا فرار از خانواده و رفتن به مدرسه ی جادوگری هاگوارتز را حق مسلم خود می داند و لذا به آنجا رفته و به یادگیری فنون مختلف جادو در نزد اساتیدی چون دامبلدور می پردازد.

با ایجاد یک دنیای خیالی، کاربر را در یک فضای وهمی و غیر واقعی قرار داده و تمامی موفقیتهای او را مدیون یادگیری و به کار بردن جادو و اعمال خشونت آمیز جلوه می دهد.

در اثر انس کاربر با هری و دنیای او، رفته رفته تشخیص دنیای حقیقی از دنیای خیالی و فانتزی برایش مشکل می شود و این حس به او دست می دهد که تنها راه نجاتش پناه بردن به جادو می باشد. شخصیت دامبلدور که با ظاهر معنویش، نمایشگر یک انسان دیندار و دین جدید را چیزی جز جادو و رجوع به کتب جادویی نشان نمی دهد و با توجه به اینکه شخصیت واقعی او یک انسان همجنس گرا است، لکه دار کردن انسانهای معنوی را در دستور کار خود دارد.

هری پاتر باید در همه ی نبردهد و حوادث پیروز شود، به هر قیمتی!!. و در این راه هر کاری هری بکند بدلیل محبوب بودنش، کاربر به او حق می دهد حتی اگر ظلم کند یا روابط آزاد غیر اخلاقی داشته باشد!!.

بازیهای هری پاتر، پر است از اندیشه ها و علائم ماسونی و عرفان کابالا! و با وجود چالش بزرگی به نام ولدمورت آیا نمی توان برداشت نمود که هری جادوگری محبوب کاربر شده در حالیکه از دیدگاه دین او یک کافر است؟ و آیا دشمن هری پاتر دشمن کاربر القاء نمی شود؟ در حالیکه دشمن هری پاتر خداست زیرا خدا دشمن کافران است.   

نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم

  • القای اینکه تنها راه موفقیت رو آوردن به جادوست و غیر جادوگران را احمق جلو دادن
  • ترویج اندیشه ها و عقاید کابالا و ذواج شیطان پرستی
  • غرق کردن کاربر در دنیای خیالی و کفر آلود هری پاتر و فروپاشی خانواده و اخلاق
  • الگو شدن هری پاتر به نوجوانان و جوانان
  • لکه دار کردن معنویت و افراد معنوی و در عوض خوب و زیبا نمایش دادن جادوگران

سوالات:

  • آیا ترویج جادوگری و آیینهای خرافی، بشر امروز به سعادت رسیده است؟
  • رواج یافتن روابط آزاد غیر اخلاقی و جادوگری و خرافات و فروپاشی خانواده ها و دور شدن از معنویت آیا چیزی جز آثار هری پاتر و امثال آن است؟
  • آیا الگو شدن هری پاتر جادوگر فاسد کافر نشانه ی موفقیت خانواده ها و مراکز تحصیلی و دینی ما در امر تادیب است؟

منبع:

-معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه محمد رسول الله (ص)

-موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع)

-مرکز نقد و بررسی بازیهای رایانه ای

-جبهه فرهنگی نایبین شهدا

ofoghenoor.ir

جنگ نرم

Video Games

بازی های رایانه ای ویدئویی

داروینیسم Darwinism

مقـدمه

یکی از سوالات مهم بشر در طول تاریخ در مورد نقطه ی آغازین عالم است که آیا جهان، خالق قادر و توانایی دارد یا جهان از روی تصادف بوجود آمده است؟

ماده گرایان و منکران خداوند، همواره به ترویج تفکر داروینیسم (تکامل تدریجی عالم) پرداخته اند. مطابق این نظریه جهان خالقی ندارد بلکه بر اساس تکامل تدریجی و بصورت جهش تکاملی(موتاسیون) بوجود آمده است. در ابتدا موجودات تک سلولی و بر اثر تکامل به جانوران و سپس به انسان(حیوان باهوش !!) تبدیل شده اند. این در حالیستکه بالخصوص در سالیان اخیر و با پیشرفتهای علمی بشر، بطلان این نظریه بر همگان ثابت شده است.

برای ترویج این تفکر، از ابزارهایی چون، فیلم سینمایی و مستند، سریال، انیمیشن و خصوصاً بازی رایانه ای استفاده های شایانی نموده اند.

بازی هاگ spore

از جمله بازیهای رایانه ای در این زمینه، بازی  spore(هاگ) می باشد. در این بازی همه چیز از یک سلول شروع می شود. کاربر نقش یک سلول است که در یکی از کرات منظومه شمسی بوجود آمده و در طول بازی کم کم رشد کرده و بزرگ می شود. در هر مرحله DNA او کمی غنی تر شده و از حالت تک سلولی خارج می شود. رفته رفته دست و پا در آورده و از دریا به خشکی می گذارد و از گیاه خوار تبدیل به گوشتخوار می شود.

دوست پیدا کرده و قبیله تشکیل می دهد و با آنها به شکار موجودات دیگر رفته تا با خوردن آنها به تکامل بیشتری برسد. عاشق می شود و در نتیجه ی آن فرزندی به دنیا می آید که البته بنا به انتخاب کاربر می تواند خلقتی متفاوت داشته باشد. کم کم موجود شما با شعور می شوند. خانه و ماشین می سازد و به سمت انسان شدن!! پیش می رود. زندگی ماشینی در فضای بی نهایت گسترش پیدا می کند. تا جایی که فضاپیماهایی با قابلیت های مختلف درست می کند. جنگ های فضایی شروع می شود و همینطور پیشرفت! ادامه دارد.

سازندگان این بازی ادعا میکنند که"هیچ دو نفری نمی توانند موجوداتی یکسان بسازند" و موجوداتی که کاربران ساخته و در سایت این بازی آپلود کرده اند مطابق آماری که در Sporepedia آمده است تاکنون: 137،215،154 می باشد!!.

نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم

  • ترویج داروینیسم و قانون تکامل تدریجی

  • القای قانون تنازع بقا(یعنی هر که ضعیفتر است از بین رفته و قویتر زنده می ماند)

  • انکار خلقت و به تبع آن انکار خالق عالم و در نتیجه بطلان ادیان آسمانی و ...

  • فروپاشی بنیانهای اخلاق و معنویت؛ زیرا به قول خودشان اگر خدا نباشد. همه چیز جایز است!!!!

  • وارد کردن مستقیم کاربران به مسابقه ی خلقت موجودات جدید و عادی نشان داد اینکه آنها هم نتیجه ی این تکامل تدریجی هستند.

سوالات:

  • براستی چرا جهان غرب اینقدر بر روی داروینیسم – با وجود اثبات دروغ بودن آن – اصرار دارد؟

  • آیا القای قانون تنازع بقا نمی تواند به فروپاشی بنیانهای اخلاق در ذهن نوجوانان و جوانان بیانجامد؟

  • آیا خانواده ها آگاهند که تأثیر بازیهای رایانه ای بدلیل اینکه کاربران مستقیماً در جریان آنها هستند به مراتب مخربتر از فیلمها و کارتونها می باشد؟                       

    منبع:

    -معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه محمد رسول الله (ص)

    -موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع)

    -مرکز نقد و بررسی بازیهای رایانه ای

    -جبهه فرهنگی نایبین شهدا

ofoghenoor.ir